3 en 4 september 2016 Classics dubbel-toernooi 20e editie
3 wedstrijden, classics muziek, classics pub quiz, indisch buffet, feestavond met band juicy
en natuurlijk spannende wedstrijden
en verrassingen uit de tombola

Het toernooi

Op 3 en 4 september is al weer de 20e editie van het oergezellige classics-dubbeltoernooi van TV Buytenwegh te Zoetermeer. We hebben weer een mooi gevuld weekendprogramma. Iedere tennisspeler van 40+ mag deelnemen. Ook niet KNLTB leden en rolstoel tennissers zijn welkom. Er worden in het Classics weekend wedstrijden gespeeld in de klassen Dubbel Open 3,4,5, dubbel 5-6, DD 7, HD7, GD7, DD 8/9, HD 8/9, GD 8/9. Juist de hoger geplaatste spelers roepen we op deel te nemen aan ons toernooi waar het er naast de gezelligheid toch ook altijd heel fanatiek aan toe gaat. Ieder koppel speelt minimaal 3 wedstrijden van een uur. Twee op zaterdag en één op zondag. Zoals altijd worden er loten verkocht voor de tombola waarbij hele leuke prijzen te winnen zijn. Uiteraard is het heel leuk als u tussen de wedstrijden door blijft kijken bij de andere koppels en buiten de baan is er ook voldoende vertier. En serveren wij zoals u van ons gewend bent zo nu en dan een bitterbal langs de banen.

Deze keer is er op zaterdag aan het einde van de speeldag een overheerlijk Indisch buffet waarvan iedereen na gedane arbeid zal smullen. Direct daarna volgt de Classics Pub quiz waarbij we kijken welke teams hun classics het beste kennen. En dan een gezellige feestavond onder begeleiding van de spetterende band Juicy. En ja er mag gedanst worden.

Op zondagochtend is er speciaal voor "De vrienden van het Classics" een Vrienden ontbijt. Hierna vangen de zondag wedstrijden aan. Tussen alle activiteiten door worden de loten voor de tombola verkocht. Hoe meer loten hoe meer kans op mooie prijzen. Op zondagmiddag, als alle wedstrijden zijn gespeeld vangen we aan met de Tombola loterij. Misschien niet gewonnen met tennis maar wel geluk met de loterij, je weet maar nooit. Als afsluiter is er de prijsuitreiking en worden de sponsoren die dit toernooi wederom hebben mogelijk gemaakt bedankt en keert iedereen moe maar voldaan weer huiswaarts.

Enthousiast geworden? Schrijf u dan gelijk in.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de KNLTB website. Door op onderstaande knop te klikken kom je direct bij het juiste formulier uit.

Klik hier om je aan te melden
Afbeelding

Vrienden

*Deelname als Vriend van het Classics

Een toernooi als het Classics organiseren is alleen mogelijk als sponsoren bereid zijn een bijdrage te leveren waardoor de leuke dingen rondom het toernooi ook financieel haalbaar worden. Als u het toernooi als lid of bezoeker van de club ook zo weet te waarderen en wil bijdragen om het nog aantrekkelijker te maken in de toekomst wordt dan Vriend. Uiteraard hebben Vrienden ook een aantal privileges.

Klik hier om VRIEND te worden
Afbeelding

Sponsoren

Wij danken onze sponsoren die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt

Level-Up

TV Buytenwegh

Classics-Dubbeltoernooi

Zaterdag 3 en zondag 4 september 2016